Sa Travessa · GR221

Sa travessa de la serra de Tramuntana · GR221, és un recorregut de gran tradició senderista a Mallorca. De nord a sud o de sud a nord, la serra de Tramuntana travessa cingles, penya-segats i torrents, seguint camins empedrats o caminois de cabres.

El recorregut que fa sa travessa de la serra de Tramuntana · GR221, coincideix en gran part amb la “ruta de Pedra en sec” creada pel Consell de Mallorca i ofereix la possibilitat de passar per pobles de muntanya i per racons que normalment el visitant de Mallorca no en gaudeix.

Sa travessa de la serra de Tramuntana · GR221, es ideal per a qualsevol persona a qui agradi gaudir del contacte amb la natura i que estigui en un mínim bon estat de forma. Sa travessa de la serra de Tramuntana · GR221, té i és un gran atractiu per a la pràctica de senderisme, trekking o nordic walking.

Més enllà de l’atractiu senderista, el principal valor de Sa travessa de la serra de Tramuntana · GR221 és la bellesa dels paisatges i la riquesa cultural per on transcorre i que ha comportat la recent declaració de la serra de Tramuntana com a Patrimoni Mundial UNESCO, Paisatge Cultural.